Saturday, April 21, 2007

Faking noormehed,raisk.

Vittu maivõi,maailm on jultunud tõpraid täis!I'll get to that in a second,kallikesed.

Eile öösel peatus meie korteri ees 1 takso.Järsku helistab keegi uksekella.Mis mõttes nagu??? See oli Carita,kes leidis,et väga tore oleks meid,litse,pralletama viima.Eriti hale oleks olnud ju reede õhtul kodus onaneerida.
Carlos oli nii meie kui Carita poolt hüljatud,kuna tal oli mingi ilge tõbi küljes.Me mõtlesime,et mis tal siis ikka viga üksi kodus mädaneda.
Pmst me mängisime just kahe kahtlase itaallasega stripipokkerit ja kuna Essu oli tissid paljaks juba võtt ja nipsid külmast kikkis,siis olime igati nõus Caritaga joinima.
Itaallased lõime välja,nad kukkusid muidugi sõimama,aga Karoliin virutas ühele neist poolsuitsuvorstiga mööda lõusta ja sellega oli asi lahendatud.

Mis me ikka tegime,käisime kõik tavalised urkad läbi,igaüks meist haakis kellegi endale külge.Me Essuga leidsime kaks väga veetlevat noormeest,kes koos ühes lokaalis sitsisid.Nõustusime nende poole minema.Mulle meeldis rohkem Fred,samas kui Essu läks tolle teise tüübi,Markuse,pärast täiesti kiima.Nõustusime peale paaritunnist üksteise vastu hõõrumist Markuse poole minema.

Me olime täiesti kännis juba,kuid ega seal hoogu maha võetud.Need värdjad segasid mingi miljon erinevat paska kokku ja meie pidime Essuga need alla kaanima.

Ärkasin hommikul Markuse ja Fredi vahel.Mul oli seljas pikendusjuhe.Tõsiselt üllas tunne oli.Essu magas,perse upakil,peadpidi mu jalge vahel,mis oli üsna spets sensatsioon,kuna tal olid peas karvased kõrvaklapid ja perse oli torgatud suur ning kohev sulg.
Fred ja Markus nägid välja,nagu nad oleks endale jobiga kukeharjad pähe modelleerinud.Ma ei kahtleks hetkekski,et see polnud nii.

Mõne minuti möödudes hakkas kostma mõminat,üminat ja viginat ning tunda sai ka nihelemist.Okasroosikesed otsustasid üles ärgata.Umbes samal ajal tundsin ma,et enam ei suuda,kuna sülge hakkas suhu voolama ja sain aru,et nii! kohal on päeva esimene hommikune pohmarops.And may there be many more to come.
Küsisin,suunurkadest mullikesi välja ajades,et kuspool see faking wc on.Fred osutas käega paremale.Jooksin siis sinnapoole.Jõudsin õnnelikult kohale ka.
Prilllaud üles ja öööööööööök.Siuke rops tuli.Järsku tunnen,et mida vittu,keegi hoiab mu persest kinni kahe käega.Kummagi kanni jaoks üks.Ja siis hakatakse lihtsalt faking poole ropsi pealt mulle taha panema!MIS MÕTTES NAGU??!!Ma pöörasin ümber,sülitasin talle näkku ja ropsisin veits ta varvastele.See oli Markus.Türapea,raisk!Sõimasin tal näo täis,lõin tal kulmu rulli ja sellega olime tasa.

Pool tundi hiljem jõime kõik kultuurselt kohvi ja arutasime päevakajalisi teemasid.